ЗАНИМАНИЯ

Овчарченски водопад (Горица) и екопътека Горица

Природата около Сапарева Баня е истински рай за любителите на приключенията и търсещите спокойствие. Само на 6 км от Апартхотел „Sapareva Apart“ се намира едно от най-живописните места в региона – Овчарченският водопад (Горица) и екопътеката Горица, които предлагат незабравимо природно преживяване.

Овчарченският водопад (Горица)

Този величествен водопад е идеално място за любителите на природата. Висок и мощен, водопадът предлага впечатляваща гледка и е идеален фон за снимки. Звукът на падащата вода и спокойната атмосфера около него са перфектни за отмора и релакс.

Екопътека Горица

Екопътеката Горица ви води през разнообразна растителност и предлага страхотни гледки към околната природа. Пътеката е подходяща както за начинаещи, така и за опитни туристи и предлага възможност за среща с местната флора и фауна. По време на разходката можете да се насладите на кристално чистия въздух и да усетите спокойствието на природата.

Защо да посетите тези места?

Природни чудеса: Овчарченският водопад и екопътеката предлагат неповторима красота и възможност за откриване на невиждани природни забележителности.

Активен отдих: Разходката по екопътеката е страхотен начин за активно прекарване на времето в природата.

Фотография: Идеални места за любителите на фотографията, които търсят впечатляващи пейзажи за своите снимки.

Спокойствие и релакс: Спокойната атмосфера на мястото е идеална за тези, които търсят уединение и релаксация далеч от градския шум.

Как да стигнете до там?

Овчарченският водопад и екопътеката Горица са лесно достъпни с кола от Апартхотел „Sapareva Apart“. Пътят до там е добре обозначен и предлага красиви гледки по пътя.

Екскурзията до Овчарченския водопад и разходката по екопътеката Горица са идеалният начин да изживеете красотата на българската природа. В Апартхотел „Sapareva Apart“ сме тук, за да ви помогнем да планирате вашето приключение и да се уверим, че вашето преживяване в района на Сапарева Баня е незабравимо. Чакаме ви!

Подарете си почивка в Сапарева Баня

SAPAREVA APARTMENTS