ЗАНИМАНИЯ

Панорамна площадка и еко-пътека Бистрица

На само 15 км от Апартхотел „Sapareva Apart“ се намира едно от най-спиращите дъха места в района – Панорамната площадка и Еко-пътека Бистрица. Това е идеалното място за тези, които искат да се насладят на природната красота на България и да се потопят в спокойствието на планината.

Панорамна площадка Бистрица

Панорамната площадка предлага възхитителни гледки към околните планини и долини. Това е перфектното място за любители на природата и фотографията. Оттук можете да наблюдавате величествените планински върхове, да се насладите на зашеметяващия изгрев или залез и да усетите магията на природата.

Еко-пътека Бистрица

Еко-пътеката Бистрица е отличен избор за походи и разходки сред природата. Пътеката е добре поддържана и подходяща за туристи с различни умения и опит. По време на разходката по пътеката, ще имате възможността да видите местната флора и фауна, да се насладите на чистия планински въздух и да изпитате истинско спокойствие.

Защо да посетите това място?

Природни гледки: Невероятните панорамни гледки от площадката предлагат уникално изживяване и възможност за незабравими снимки.

Активен отдих: Еко-пътеката е идеална за тези, които търсят активен отдих сред природата.

Мир и уединение: Местоположението предлага мир и уединение, далеч от шума на града, и е идеално за тези, които искат да се отпуснат и да се насладят на природата.

Как да стигнете до там?

Панорамната площадка и Еко-пътека Бистрица са лесно достъпни от Апартхотел „Sapareva Apart“. Ние в хотела можем да ви помогнем с организацията на транспорта, така че да можете безпроблемно да се насладите на това прекрасно приключение.

Посещението на Панорамната площадка и Еко-пътеката Бистрица е чудесен начин да изживеете красотата на българската природа и да се насладите на спокойствието на планината. В Апартхотел „Sapareva Apart“ сме тук, за да направим вашия престой незабравим и да ви помогнем да откриете тези скрити съкровища на региона. Очакваме ви!

Подарете си почивка в Сапарева Баня

SAPAREVA APARTMENTS